Home

Even Voorstellen

Palmares

Nieuws

Competities en Toernooien

Dames Wereld Ranglijst

Video's

Links

Sponsors

Merchandise

Steun Therese

Contact

Facebook
Even VoorstellenTherese Klompenhouwer is geboren op 3 januari 1983, te Nijkerk. Ze is groot gebracht in het biljart-café van haar vader. Daar heeft zij het biljarten met de paplepel ingegoten gekregen.

Toen ze 8 jaar was, stond ze, net als haar broer, op een stoofje aan het biljart. Ze is begonnen met libre en op haar 19e is ze overgestapt naar het Driebanden Groot.

Aangezien ze al een tijdje een "sparrings-maatje" voor haar broer Jarno was, was dat een logische stap. Al snel kwam ze terecht bij Christ van der Smissen en werd door Christ en de KNBB geselecteerd bij de Nationale selectie. In 2004 lag haar moyenne rond de 0,400 en inmiddels is haar moyenne flink gestegen en ligt nu tussen de 0,950 en 1,150. Vandaag de dag zit zij nog steeds in de Nationale selectie, onder leiding van Raimond Burgman. Inmiddels is ze in het bezit van 9 Nederlandse titels, 7 Europese titels en 2 Wereldtitels.
 

 

 

 

HomeEven VoorstellenPalmaresNieuwsCompetities en ToernooienDames Wereld RanglijstVideo'sLinksSponsorsMerchandise Steun ThereseContact Facebook